Karácsony – 2022

Karácsony – 2022

Különös ünnep a karácsony. Jézus születésének, a szeretetnek, a békességnek az ünnepe. Az emberek szeretnek készülődni, várakozni valami szépre, jóra. A történelem folyamán minden várakozást felülmúlt a messiásvárás, amit a keresztény egyházak az adventi időszakban újra és újra átélnek. A karácsony az egyik legszebb és legörömtelibb ünnep szerte a világon. Sokféle szokás létezik, ami viszont mindenütt változatlan, az a szeretet, odaadás és összetartozás érzése, amellyel karácsonykor megajándékozzuk egymást.

Kollégiumunk egy meghitt műsorral emlékezett meg a legszebb ünnepről, a karácsonyról. Köszönjük a műsor szereplőinek odaadó munkáját, a szép verseket, dalokat, melyekkel a mai nehéz világban egy kis örömet és reményt is kaptunk.

A műsor szereplői: Bakos Réka, Fliszár Délia, Garas Szimonetta, Herle Zsófia, Horváth –Kántor Máté, Németh Alexandra, Németh Réka Borbála, Nagy Máté és Raffael Hanna.

Áldott, békés karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag boldog, új évet kívánunk kollégiumunk minden diákjának, tanárának, dolgozójának!

„Szálljon szívünkbe áldott akarat,

Ez kösse egybe mind a kezeket,

Karácsony édes ünnepén

Te légy vendégünk: Jóság, Szeretet!”